Ajankohtaista

Vanhasessa vara parempi - Matti4president

Share |
17.01.2018

Vanhasessa vara parempi – Matti4president

Presidentinvaalien ennakkoäänestys on alkanut tänään keskiviikkona. Ennakkoäänestys jatkuu aina 23. päivään saakka.

Ennakkoäänestyspaikkoja on Suomessa runsaat 900. Tiedot kaikkien ennakkoäänestyspaikkojen sijainnista ja aukiolosta löydät linkin kautta. 

http://tulospalvelu.vaalit.fi/TPV-2018_1/fi/kuntalista.html

Vaalit ovat aina kansanvallan näkökulmasta tärkeät, koska niissä pääsemme puntaroimaan ehdokkaita ja heidän vaihtoehtojaan.

Ehdokkaiden ja heidän tukiryhmien/puolueiden järjestämät vaalitilaisuudet sekä vaalikeskustelut televisiossa tulevat tasoittamaan ehdokkaiden välistä tilannetta ja avaa mahdollisuuden yllätykselle, kuten aina vaaleissa.

Julkisuudessa on ruokittu ajatusta, että vaalit on jo ratkaistu. Vaalien tulos ratkaistaan kuitenkin äänestyskopissa, tämä on syytä muistaa. Meillä jokaisella on käytössä yksi ääni.

Nyt jos koskaan tarvitsemme presidentin, joka näkemyksellään, osaamisellaan ja kokemuksellaan pystyy pitämään huolta Suomen turvallisuudesta seuraavan kuuden vuoden aikana.

Kannatan Matti Vanhasta seuraavaksi Suomen tasavallan presidentiksi. Hän on kovissa paineissa testattu, rauhallinen ja selväsanainen. Vanhanen tuntee ja hallitsee asiat.

Matille täytyy antaa tunnustusta siitä, että hän on madaltanut kynnystä puhua vieraammasta aihepiiristä, ulkopolitiikasta.

Hän on kiertänyt kampanjansa aikana lännestä itään ja etelästä pohjoiseen. Vaalitilaisuuksia hänellä henkilökohtaisesti kertyy ensimmäisen kierroksen vaalipäivään mennessä yli 300.

Pitkäaikaisena pääministerinä Vanhanen tuntee ja tietää henkilökohtaisesti monet maailman johtajista. Presidenttiehdokkaista hänellä on laajin osaaminen ulko- ja turvallisuuspolitiikassa. Presidenttinä Vanhanen jatkaisi Suomen pitkäaikaista, yhdessä sovittua ja suomalaisten enemmistön tukemaa ulko- ja turvallisuuspolitiikan linjaa, johon ei kuulu Nato-jäsenyys.

Presidentti on myös arvojohtaja. Vanhasen ajattelu lähtee siitä, että koko Suomea ja kaikkia suomalaisia tarvitaan. Keskeltä tulevana hänellä on parhaimmat edellytykset vetää ääripäitä toistensa luo, puhkoa kuplia, purkaa vastakkainasetteluja ja pitää Suomi yhtenä.

Vanhasen presidentinvaalikampanjassa tapahtui myönteinen käänne viime viikolla. Hänen puheensa Ylen vaalitentissä sai runsaasti kehuja ja huomiota.

Linkki Vanhasen puheeseen

https://areena.yle.fi/1-4331193

Maailma tarvitsee lisää vakautta ja Suomi lisää yhtenäisyyttä. Vanhanen pystyy rakentamaan molempia. Siksi kannatan häntä Suomen seuraavaksi presidentiksi.

Ystävällisin terveisin

Elsi

 

14.09.2018MEP viikkokirje
12.09.2018Keskustan MEP-kolmikko: Taiteentekijä on palkkansa ansainnut
12.09.2018Tutkimus ja innovointi ruuantuotannon tukena
07.09.2018MEP viikkokirje
03.09.2018MEP Elsi Katainen: Meriraja-alueiden asema säilytettävä EU:n alueohjelmissa
31.08.2018MEP viikkokirje
30.08.2018MEP Elsi Katainen: Itä- ja Pohjois-Suomen maakuntien rahoitus turvattava EU:n aluepolitiikassa
22.08.2018Kauppa se on joka kannattaa!
21.08.2018MEP Elsi Katainen tähtää Euroopan parlamenttiin
01.08.2018Epäreiluja kauppatapoja kitketään EU:ssa vauhdilla

Siirry arkistoon »